Dansk Suomalainen Türk Polski


Informatie volgens de Duitse wet § 5 TMG:

Eduard Mehrtens
nextfiles.eu

Am Hagen 15
28790 Schwanewede
Contact:

Telefoon: +49 421 167605600
Telefoon: +43 720 732742 (Oostenrijk)
Telefoon: +41 61 5881183 (Zwitserland)
Fax: +49 421 167605609
E-mail: info@nextfiles.eu

Over nextfiles.eu:
nextfiles.eu beheert enkele duizenden standalone cloudinstances van oCloud, ownCloud en Nextcloud met duizenden gebruikers. Onze Android app is al meer dan honderdduizend keer geïnstalleerd. En onze servers hebben een harde schijf capaciteit van enkele honderden terabytes.N.B.: De enige contracttaal is Duits. De plaats van jurisdictie is uitsluitend Duitsland en op alle contracten en overeenkomsten is uitsluitend Duits recht van toepassing. Andere talen en vertalingen dienen uitsluitend ter vrijblijvende informatie en worden verstrekt zonder garantie en zonder aansprakelijkheid, voor zover wettelijk mogelijk.

Broninformatie voor de gebruikte afbeeldingen en grafieken:


BTW:

Identificatienummer voor de omzetbelasting overeenkomstig §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE301891114
Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 par. 2 RStV:

Eduard Mehrtens
Am Hagen 15
28790 Schwanewede

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres in het impressum hierboven.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.
Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten volgens § 7 par. 1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te bewaken of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop een concrete schending van de wet bekend is geworden. Indien wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.
Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Indien wij kennis krijgen van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.
Copyright

De door de exploitant van de site gemaakte inhoud en werken op deze pagina's zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor de verveelvoudiging, bewerking, verspreiding of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswetgeving is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant werd gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.
De Europese Unie heeft het initiatief genomen tot een onlineplatform ("ODR-platform") voor de buitengerechtelijke beslechting van consumentengeschillen - zie https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DE.

3 simpele stappen - selecteer domein - bevestig email adres - bevestig telefoonnummer en je bent klaar!

Uw Nextcloud is klaar in 5 minuten

Wij zullen een gratis Nextcloud voor u opzetten. Als beheerder kunt u een andere gebruiker aanwijzen.
Om te beginnen krijgt u 10 GB gratis opslagruimte. Tot 50 GB vrije opslagruimte is optioneel mogelijk.