Dansk Suomalainen Türk Polski

... controle houden

Met Nextcloud blijven uw gegevens onder uw controle

Documenten en bestanden, agendagegevens, contactpersonen en foto's opslaan op een beveiligde server in een Duits datacenter

U kunt in het administratiegedeelte zoveel extra gebruikers aanmaken als u wilt. Als je bestanden deelt, kunnen zij er ook bij.

Met Nextcloud hebt u wereldwijd toegang tot uw gegevens en kunt u ze synchroniseren tussen uw eindapparaten (pc, tablet, mobiele telefoon) en de gegevens delen met derden.

Documentverwerking Collabora of OnlyOffice

De documentbewerkingsapps Collabora en OnlyOffice kunnen in uw Nextcloud worden geactiveerd. U kunt uw Word-documenten of zelfs uw spreadsheets online in de cloud bewerken. Met name de teamfunctie stelt u in staat om met meerdere gebruikers aan een document te werken.

Overal toegang tot en delen van bestanden

Met Nextcloud hebt u toegang tot al uw bestanden vanaf elk apparaat dat u gebruikt.

Met de intuïtieve webinterface hebt u gemakkelijk toegang tot uw bestanden, kunt u ze delen met uw eigen gebruikers of met derden, en kunt u eenvoudige of met een wachtwoord beveiligde links naar uw bestanden maken. En u kunt dit doen vanaf uw desktop of onderweg met uw smartphone.

Smartphone- (Android & iOS) en desktopprogramma's (PC, Mac, Linux)

Met Nextcloud-toepassingen voor Android, iOS en desktopcomputers kunt u uw bestanden synchroniseren en delen via een veilige en versleutelde verbinding. Met de mobiele applicatie voor uw smartphone kunt u ook automatisch uw foto's en video's uploaden naar uw Nextcloud en geselecteerde mappen en bestanden synchroniseren. Met de applicatie kunt u meerdere clouds gebruiken en ze dienovereenkomstig beheren.

Agenda en contacten

Met de Nextcloud Agenda en Contacten-app kunt u uw contacten en afspraken veilig beheren en delen. U kunt de contacten en afspraken delen met andere gebruikers en ze synchroniseren met een server en uw smartphone- en desktoptoepassingen.

... en meer apps

Installeer nog veel meer extra apps in uw Nextcloud. En gebruik de Nextcloud Appstore voor de installatie

3 simpele stappen - selecteer domein - bevestig email adres - bevestig telefoonnummer en je bent klaar!

Uw Nextcloud is klaar in 5 minuten

Wij zullen een gratis Nextcloud voor u opzetten. Als beheerder kunt u een andere gebruiker aanwijzen.
Om te beginnen krijgt u 10 GB gratis opslagruimte. Tot 50 GB vrije opslagruimte is optioneel mogelijk.