Dansk Suomalainen Türk Polski

... pitää kontrolli

Nextcloudin avulla tietosi pysyvät hallinnassasi.

Säilytä asiakirjat ja tiedostot, kalenteritiedot, yhteystiedot ja valokuvat suojatulla palvelimella saksalaisessa palvelinkeskuksessa.

Voit määrittää niin monta lisäkäyttäjää kuin haluat hallinta-alueella. Jos jaat tiedostoja, myös muut voivat käyttää niitä.

Nextcloudin avulla sinulla on maailmanlaajuinen pääsy tietoihisi, ja voit synkronoida ne päätelaitteidesi (tietokone, tabletti, matkapuhelin) välillä ja jakaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa.

Asiakirjojen käsittely Collabora tai OnlyOffice

Collabora- ja OnlyOffice-asiakirjojen muokkaussovellukset voidaan aktivoida Nextcloudissa. Voit muokata Word-asiakirjojasi tai jopa laskentataulukoitasi verkossa pilvipalvelussa. Erityisesti tiimitoiminnon avulla voit työskennellä asiakirjan parissa useiden käyttäjien kanssa.

Tiedostojen käyttö ja jakaminen mistä tahansa

Nextcloudin avulla voit käyttää kaikkia tiedostojasi millä tahansa laitteella.

Intuitiivisen web-käyttöliittymän avulla voit helposti käyttää tiedostojasi, jakaa niitä omien käyttäjien tai kolmansien osapuolten kanssa ja luoda yksinkertaisia tai salasanalla suojattuja linkkejä tiedostoihisi. Voit tehdä tämän työpöydältäsi tai älypuhelimellasi liikkeellä ollessasi.

Älypuhelin- (Android & iOS) ja työpöytäohjelmat (PC, Mac, Linux).

Android-, iOS- ja pöytätietokoneiden Nextcloud-sovellusten avulla voit synkronoida ja jakaa tiedostojasi suojatun ja salatun yhteyden kautta. Älypuhelimen mobiilisovelluksen avulla voit myös ladata valokuvia ja videoita automaattisesti Nextcloudiin ja synkronoida valitut kansiot ja tiedostot. Sovelluksen avulla voit käyttää useita pilviä ja hallita niitä vastaavasti.

Kalenteri ja yhteystiedot

Nextcloud-kalenteri- ja yhteystietosovelluksen avulla voit hallita ja jakaa yhteystietojasi ja tapaamisiasi turvallisesti. Voit jakaa yhteystietoja ja tapaamisia muiden käyttäjien kanssa ja synkronoida ne palvelimen sekä älypuhelimen ja työpöytäsovellusten kanssa.

... ja muita sovelluksia

Asenna monia muita lisäsovelluksia Nextcloudiin. Ja käytä Nextcloud Appstorea asennukseen.

3 yksinkertaista vaihetta - valitse verkkotunnus - vahvista sähköpostiosoite - vahvista puhelinnumero ja olet valmis!

Nextcloud on valmis 5 minuutissa

Asetamme sinulle ilmaisen Nextcloudin. Järjestelmänvalvojana voit määrittää toisen käyttäjän.
Aluksi saat 10 Gt ilmaista tallennustilaa. Vapaa tallennustila voi olla valinnaisesti jopa 50 Gt.