Dansk Suomalainen Türk Polski

... bevare kontrollen

Med Nextcloud forbliver dine data under din kontrol

Gem dokumenter og filer, kalenderdata, kontakter og fotos på en sikker server i et tysk datacenter

Du kan oprette så mange ekstra brugere, som du vil, i administrationsområdet. Hvis du deler filer, kan de også få adgang til dem.

Med Nextcloud har du verdensomspændende adgang til dine data og kan synkronisere dem mellem dine enheder (pc, tablet, mobiltelefon) og dele dataene med tredjeparter.

Dokumentbehandling Collabora eller OnlyOffice

Appene Collabora og OnlyOffice til redigering af dokumenter kan aktiveres i din Nextcloud. Du kan redigere dine Word-dokumenter eller endda dine regneark online i skyen. Især teamfunktionen giver dig mulighed for at arbejde på et dokument sammen med flere brugere.

Få adgang til og del filer fra hvor som helst

Nextcloud giver dig adgang til alle dine filer fra enhver enhed, du bruger.

Den intuitive webgrænseflade giver dig mulighed for nemt at få adgang til dine filer, dele dem med dine egne brugere eller tredjeparter, oprette enkle eller adgangskodebeskyttede links til dine filer. Og du kan gøre dette fra dit skrivebord eller på farten med din smartphone.

Programmer til smartphones (Android og iOS) og computere (PC, Mac og Linux)

Nextcloud-applikationer til Android, iOS og stationære computere giver dig mulighed for at synkronisere og dele dine filer via en sikker og krypteret forbindelse. Mobilapplikationen til din smartphone giver dig også mulighed for automatisk at uploade dine fotos og videoer til Nextcloud og synkronisere udvalgte mapper og filer. Programmet giver dig mulighed for at bruge flere skyer og administrere dem i overensstemmelse hermed.

Kalender og kontakter

Med Nextcloud Kalender og kontakter-appen kan du sikkert administrere og dele dine kontakter og aftaler. Du kan dele kontakter og aftaler med andre brugere og synkronisere dem med en server og dine smartphone- og skrivebordsprogrammer.

... og flere apps

Installer mange flere ekstra apps i din Nextcloud. Og brug Nextcloud Appstore til installation

3 enkle trin - vælg domæne - bekræft e-mail-adresse - bekræft telefonnummer, og du er færdig!

Din Nextcloud er klar på 5 minutter

Vi opretter en gratis Nextcloud til dig. Som administrator kan du oprette en anden bruger.
Til at starte med får du 10 GB gratis lagerplads. Op til 50 GB ledig lagerplads er valgfrit muligt.